Aktuelle kurser

Kort kursus, Stelling den 21. marts kl.15:30

En introduktion til Goldens Fluid-farver

 Læs mere

Kort kursus, Stelling den 4. april kl.15:30

En introduktion til GOLDENs OPEN-farver

 Læs mere

Kort kursus, Stelling den 18. april kl.15:30

En introduktion til GOLDENs medier

 Læs mere

Kort kursus, Stelling den 2. maj kl.15:30

En introduktion til GOLDENs medier

 Læs mere

Kurser og steder

Columbusvej 1, Søborg, Denmark

Bella Atelier, Søborg Mit atelier er rammen om de lidt længere kurser – endags og weekend. Her handler det om teknikker og materialer, som jeg selv er glad for at arbejde med. Det kommer ofte til at dreje sig om forskellige former for lag-på-lag maleri…

 Læs mere

Columbusvej 1, Søborg, Denmark

Kunstnerfarvers showroom i Holte Hos Kunstnerfarver i Holte bliver jeg som regel inviteret til at holde 2-timers demo / workshop ved fyraftenstid. Emnerne har bl.a. været gelli printing og QoR akvarel.

 Læs mere

Columbusvej 1, Søborg, Denmark

Stellings kreative kælder, Gammel Kongevej Hos Stelling handler min undervisning primært om Goldens farver og medier

 Læs mere

Andre muligheder

Hos dig

”Kan du komme til Køge, hvis vi samler et hold?”– Jamen det kan jeg da! Køge og de fleste andre steder i kongeriget. Skriv mail og lad os finde ud af det. Kontakt mig

Teambuilding/Firmaevent

En male-teambuilding er typisk nogle få timers udfordrende og sjove øvelser på lærred. I de fleste tilfælde resulterer den i noget, der kan hænges op efterfølgende. Jeg kører events for små og store grupper fra firmaer og foreninger. Se mere »

Pædagogisk dag/inspiration til din undervisning

Med en baggrund som lærer og mange års erfaring med billedkunst har jeg noget at komme med til jer, der arbejder med billeder og mennesker. Nye ideer, nye teknikker kan inspirere de fleste! Se mere »

Privatevent

Familie-kreadag, kærestedag, fødselsdag, polterabend, bedstemordag, venindehygge… Se mere »

Noget andet

Har du en anden idé? Kom bare med den! Skriv en mail til mig. eller skriv til mig her. Kontakt mig

Modtag mit nyhedsbrev