Aktuelle kurser

Weekendkursus, BellaAtelier, Gladsaxe den 20. oktober kl.10:00

Kalkering, vandfarve og collage med afsæt i den amerikanske outsider-kunstner Henry Darger

 Læs mere

Kurser og steder

Bella Atelier, Søborg Mit atelier er rammen om de lidt længere kurser – endags og weekend. Her handler det om teknikker og materialer, som jeg selv er glad for at arbejde med. Det kommer ofte til at dreje sig om forskellige former for lag-på-lag maleri…

 Læs mere

Kunstnerfarvers showroom i Holte Hos Kunstnerfarver i Holte bliver jeg som regel inviteret til at holde 2-timers demo / workshop ved fyraftenstid. Emnerne har bl.a. været gelli printing og QoR akvarel.

 Læs mere

Stellings kreative kælder, Gammel Kongevej Hos Stelling handler min undervisning primært om Goldens farver og medier

 Læs mere

Andre muligheder

Hos dig

”Kan du komme til Køge, hvis vi samler et hold?”– Jamen det kan jeg da! Køge og de fleste andre steder i kongeriget. Skriv mail og lad os finde ud af det. Kontakt mig

Leg med kunst sammen

Sammen med en kollega tilbyder jeg små og store events for familier, vennegrupper, foreninger og firmaer. Se meget mere om det på www.kunstevent.dk

Opgrader din faglighed

Min kollega og jeg laver kreative temadage, pædagogiske dage, kurser for undervisere i billedkunst og meget mere. Se www.kunstevent.dk

Noget andet

Har du en anden idé? Kom bare med den! Skriv en mail til mig. eller skriv til mig her. Kontakt mig

Modtag mit nyhedsbrev