Aktuelle kurser

Aftenkursus, KUNST & KURSUS den 27. marts kl.17:30

Et mixed media-kursus, hvor du over 5 tidlige onsdag-aftener kommer til at arbejde på et maleri med brug af en lang række teknikker; blandt andet collage, gelliprint, fototransfer, stencils samt forskellige typer af acrylfarver og medier.

 Læs mere

Endagskursus, KUNST & KURSUS den 31. marts kl.10:00

Lær at bruge den sjove og alsidige Gelli-plade. På dette kursus kommer du grundigt igennem nogle basisteknikker og producerer tryk til f.eks. kort, små collager, art-journaling osv.

 Læs mere

Weekendkursus, KUNST & KURSUS den 27. april kl.10:00

Skab dit helt eget popkunst-maleri med spændende baggrund, mønstereffekt, kraftigt ”silhouet”motiv og måske noget tekst.

 Læs mere

Endagskursus, KUNST & KURSUS den 26. maj kl.10:00

En artjournal er en bog, hvor du på hver side / hvert opslag laver små kunstværker, afprøver teknikker, leger med materialer og ideer.

 Læs mere

Weekendkursus, KUNST & KURSUS den 26. maj kl.10:00

Gelliprinting med planter – og så bruger vi trykkene til at lave små skønne collagemalerier.

 Læs mere

Ugekursus, KUNST & KURSUS den 22. juli kl.10:00

Vildt og eksperimenterende maleri med mixed media, spot på spændende kunstnere, og indlagte overraskelser. Vi arbejder på løst lærred i stort format og slutter af med at spænde op på blindramme.

 Læs mere

Kurser og steder

Columbusvej 1, Søborg, Denmark

Kunstnerfarvers showroom i Holte Hos Kunstnerfarver i Holte bliver jeg som regel inviteret til at holde 2-timers demo / workshop ved fyraftenstid. Emnerne har bl.a. været gelli printing og QoR akvarel.

 Læs mere

Columbusvej 1, Søborg, Denmark

Stellings kreative kælder, Gammel Kongevej Hos Stelling handler min undervisning primært om Goldens farver og medier

 Læs mere

Andre muligheder

Hos dig

”Kan du komme til Køge, hvis vi samler et hold?”– Jamen det kan jeg da! Køge og de fleste andre steder i kongeriget. Skriv mail og lad os finde ud af det. Kontakt mig

Leg med kunst sammen

Sammen med en kollega tilbyder jeg små og store events for familier, vennegrupper, foreninger og firmaer. Se meget mere om det på www.kunstevent.dk

Opgrader din faglighed

Min kollega og jeg laver kreative temadage, pædagogiske dage, kurser for undervisere i billedkunst og meget mere. Se www.kunstevent.dk

Noget andet

Har du en anden idé? Kom bare med den! Skriv en mail til mig. eller skriv til mig her. Kontakt mig

Modtag mit nyhedsbrev