Fluid

 

Fluid acrylfarverne er lige så intense som Heavy Body, men har en tyktflydende konsistens (som tyk fløde/kærnemælk), der gør dem velegnede til mange forskellige teknikker fra traditionelt penselmaleri til akvarelteknikker.
Fluid-farverne består af et acrylpolymer-bindemiddel tilsat koncentrerede kvalitetspigmenter og findes i et bredt udvalg af permanente og lysægte farver.

 

Ingen fyldstoffer eller strækmidler er tilsat. Der er heller ikke tilsat yderligere vand for at opnå den tyktflydende konsistens.

 

GOLDEN Fluid acrylfarverne har samme pigmentbelastning som Heavy Body farverne, men hvor Heavy Body er mere faste i konsistensen, giver Fluid mulighed for glatte, strømmende teknikker samtidig med, at man bevarer farveintensitet, acrylfilmens holdbarhed og vedhæftning.

Fluid blandes nemt med alle acrylfarver og medier, gessoer og andre grunde. GOLDEN Fluid kan blandes med Airbrush Medium og fortyndes hermed til en konsistens, der får den til at minde om High Flow farverne.

 

Man kan med fordel bruge Fluid-farverne til at male på tekstil. De behøver ikke fiksering og holder pænt i vask. Man kan gøre acrylfilmen mere fleksibel ved anvendelse af specialpolymeren Golden GAC 900.

 

Modtag mit nyhedsbrev