Watercolor Ground

Skaber en absorberende overflade, der giver mulighed for bløde kanter og vådt-i-vådt-teknikker. Kan påføres med pensel til en lærreds-lignende konsistens, rulles på for en nopret effekt, eller skrabes glat på med en paletkniv. Kan anvendes på mange forskellige bunde, herunder lærred og træplade.
Watercolor Ground tørrer til en lysægte, fleksibel overflade, der tåler gentagne løft og skrubning af farven.
Watercolor Ground svarer til Absorbent Ground fra Goldens acrylfarveprogram.

Light Dimensional Ground
En hvid letvægts”pasta”, der lægger sig som smørcreme/glasur. Light Dimensional Ground kan påføres glat og tyndt, eller opbygges til at skabe kamme, skygger og andre interessante teksturer. Bruges på en lang række overflader, herunder lærred, træ og papir.

Den ekstremt absorberende overflade i Light Dimensional Ground lader washes/laveringer sprede sig hurtigt.
Light Dimensional Ground svarer til Light Molding Paste i Goldens acrylfarveprogram.

Cold Press Ground

Tørrer til en unik ru overflade og ligner håndlavet papir med alle dets smukke ufuldkommenheder. Du får store ujævnheder at fange akvarellen i, og Cold Press Ground giver mulighed for interessante løft-effekter, som du ikke kan få med traditionelle papiroverflader.

Påføres med en paletkniv på træ, papir, lærred.
Påført med en tør paletkniv vil teksturen ligne groft håndlavet papir. Brug lidt vand på din paletkniv og kør den over den våde Cold Press Ground for at udjævne massen til en overflade der minder om koldpresset papir.

Cold Press Ground svarer næsten til Fiber Paste fra Goldens acrylfarveprogram; der er dog Titanium White i Cold Press Ground for at give en hvidere baggrund til akvarellen.

Modtag mit nyhedsbrev