Her er mine vigtigste nyere og ældre projekter og udstillinger.

Hvis der ikke står pris ved et værk, er det ikke til salg. Hvis der står ku, er det hos Kunstbiblioteket, og står der aff, er det hos Art-for-Future. Se evt. disse gallerier under Malerier.

Om natten 2021

Jeg har altid elsket Halfdan Rasmussens digte, Denne udstilling er en hyldest til ham og tager udgangspunkt i nogle af teksterne fra den lille fine digtsamling “Om natten”. Udstillingen vises i Galleri Lois på Godthåbsvej i maj og juni 2021.

Turist 2016

Turist blev udstillet i Galleri22, Bredgade i København, i september 2016. Udstillingen bestod af store og små malerier med et blend af motiver fra to turistmål: Miami Beach og Fanø.

Koncert 2014

Værker oprindelig lavet til Copenhagen Phils koncert “60 minutes of Indians” i 2014. Jeg skabte værker ud fra Indians’ (Søren Juuls) sange og videoer, og de blev først vist ved de to koncerter i Konservatoriets Koncertsal og Kulturværftet i Helsingør, og siden på Lyngby Stadsbibliotek.

Hyldest til Henry 2011

Udstilling til Galleri Strejf i Snaregade, kbh K, i 2011.

Projektet startede med en undersøgelse af den amerikanske kunstner Henry Dargers teknikker og mine forsøg på at lære af dem. Det resulterede i en stribe malerier og collager.

Pulterkammer 2019

Udgangspunktet for malerierne i denne serie er alle de stumper og minder, der har gemt sig – eller er blevet proppet ind – på hjernens mere eller mindre støvede hylder. Når man åbner døren til det rum, er der ting, man genopdager og genser med blandede følelser.

Album 2015

Album blev skabt til en soloudstilling i Galleri Art-for-future i 2015.

Jeg tog udgangspunkt i min mors gamle fotoalbums fra før jeg blev født. Udstillingen bestod af malerier, collager på træplade, samt keramikfade.

And your bird can sing 2013

Igen en soloudstilling hos Galleri Art-for-future, denne gang bygget på sange med det (for mig) vigtigste band i verden – The Beatles.

Recycled 2008

Recycled var en “interaktiv” udstilling, hvor jeg havde adgang for publikum, mens jeg malede billederne, og lod dem bestemme motiverne. Formålet var at undersøge motivets betydning for mine værker.

Modtag mit nyhedsbrev