Her er mine vigtigste nyere og ældre projekter og udstillinger.

Hvis der ikke står pris ved et værk, er det ikke til salg. Hvis der står ku, er det hos Kunstbiblioteket, og står der aff, er det hos Art-for-Future. Se evt. disse gallerier under Malerier.

Album

Album blev skabt til en soloudstilling i Galleri Art-for-future i 2015.

Jeg tog udgangspunkt i min mors gamle fotoalbums fra før jeg blev født. Udstillingen bestod af malerier, collager på træplade, samt keramikfade.

And your bird can sing

Igen en soloudstilling hos Galleri Art-for-future, denne gang bygget på sange med det (for mig) vigtigste band i verden – The Beatles.

Hyldest til Henry

Udstilling til Galleri Strejf i Snaregade, kbh K, i 2011.

Projektet startede med en undersøgelse af den amerikanske kunstner Henry Dargers teknikker og mine forsøg på at lære af dem. Det resulterede i en stribe malerier og collager.

Turist

Turist blev udstillet i Galleri22, Bredgade i København, i september 2016. Udstillingen bestod af store og små malerier med et blend af motiver fra to turistmål: Miami Beach og Fanø.

Recycled

Recycled var en “interaktiv” udstilling, hvor jeg havde adgang for publikum, mens jeg malede billederne, og lod dem bestemme motiverne. Formålet var at undersøge motivets betydning for mine værker.

Koncert

Værker oprindelig lavet til Copenhagen Phils koncert “60 minutes of Indians” i 2014. Jeg skabte værker ud fra Indians’ (Søren Juuls) sange og videoer, og de blev først vist ved de to koncerter i Konservatoriets Koncertsal og Kulturværftet i Helsingør, og siden på Lyngby Stadsbibliotek.

Modtag mit nyhedsbrev