Kunst kan noget. At skabe kunst kan noget andet. At skabe sammen er noget helt særligt – erfaring eller ej. Med god planlægning og vejledning har faggrupper fra helt andre verdener end den kunstneriske skabt fede, sjove billeder, gode nok til at blive hængt op i virksomheden efterfølgende.

Begrebet teambuilding bruges om alt fra en underholdende aktivitet på en personaledag til seriøs knudeløsning, angrebet fra en alternativ vinkel.

I min verden skal en teambuilding/firmaevent være sjov, overraskende og mindeværdig.

Med en række forskellige lege og teknikker – som jeg ikke vil afsløre her, for det er en del af en vellykket event, at deltagerne ikke ved meget andet end at der skal males – kommer der gang i grin og tanker hos deltagerne.

Antallet er ikke så vigtigt; det hele kan skaleres op eller ned, og er der mange deltagere, kobler jeg assistenter på. Jeg har arbejdet med firmaevents med deltagerantal fra 8 til 60, men jeg synes ikke, grænsen har vist sig endnu. Værkerne her på siden er eksempler fra en teambuilding med 30 deltagere.

Jeg tilpasser den enkelte event til “overskriften” på den aktuelle gruppes program og henter motiver ind, der er relevante for netop dette firma eller denne gruppe.

Har I lyst til at lege med farver og lære nyt om jer selv og hinanden? Skriv til mig og lad os finde ud af den perfekte event for jer!

Man møder hinanden på udebane og lærer nyt om sine kolleger.

To timers event med 30 personer og 9 lærreder resulterede blandt andet i dette skønne billede.

Modtag mit nyhedsbrev