Malerierne er baseret på fotos fra Miami Beach og Fanø. Jeg besøgte Miami først, så de første malerier, jeg lavede, har udelukkende motiver herfra – og de sidste har mest eller udelukkende motiver fra Fanø. Fotos ar værkerne herunder er ikke i male-kronologisk rækkefølge.

I december 2015 besøgte jeg Miami Beach. I juni 2016 besøgte jeg Fanø. Denne udstilling er min hyldest til to vidunderlige steder, og til selve det at være turist.

Nogle af malerierne rummer motiver fra både Miami og Fanø. Andre kun fra det ene sted.
Alle mine billeder har motiver – men for mig er farven, formen, materialet det egentlig interessante, så kig ind bag motiverne, gå ind i farvelagene og se malerierne på en anden måde. Der er noget at finde, hvad enten det er et simpelt maleri eller et med mange lag!

Nogle af de motiver, jeg har arbejdet med, er måske en forklaring værd.

På en del af malerierne optræder mønstre. De fleste af disse er hentet fra de smukke fliser i et hus i Sønderho på Fanø. Et enkelt billede er der store blomster på. De er inspireret af de håndbroderede bånd på Fanøs kvindedragter. Alle de skilte, jeg har anvendt, er fra Miami. Broen, skolebussen og de spansk-lignende bygninger ligeledes. Den store slyngende form, der optræder på to malerier, er en drage, fotograferet på Fanø Nordstrand. Også de blækspruttelignende former på andre billeder er malet ud fra drager.
Træerne, der dominerer en række af billederne i forskellig udformning, er hentet fra Fanø Plantage – selvfølgelig med undtagelse af palmerne! Fugle og andre dyr bor for de flestes vedkommende på Fanø.

Modtag mit nyhedsbrev