I Guldbergsgade ¨på Nørrebro lå i 00’erne Mediehuset / A-pressens Hus. Her holdt blandt andet redaktionen for magasinet Tjeck til, og her blev jeg i 2004 bedt om at udsmykke deres store personalelounge – et hyggerum med bordfodbold / hockey, TV, bar osv. Lokalet var råt og lækkert med store rør i loftet. Jeg valgte at lave en ca. 1 m høj frise på de 3 mest frie vægge. Da lokalet også blev brugt om aftenen, med slukket lys (og der ingen vinduer var i rummet) lavede jeg to lysinstallationer; den ene på frostet plexiglas med lys bag, den anden ligeledes i plexiglas med lyslederkabler, der kom frem som lysprikker gennem huller i pladen. Altsammen meget hjemmelavet og nyt for mig – men det virkede og var topsjovt.
Fordi vi var på Nørrebro, havde jeg hentet tørklæder i en af de etniske butikker, og de indgik som baggrunde flere steder i frisen.

 

Mediehuset ligger der ikke mere, og jeg går ud fra, at udsmykningen er pist borte. Men det er en af de mest spændende opgaver, jeg har lavet, med de mest mixed media, jeg har haft gang i. Billederne herover er desværre ikke så klare og store, som jeg kunne have ønsket, men det er, hvad der er tilbage, så de må række.

Modtag mit nyhedsbrev